Over ons

Bij Jan's Hair Design , dé kapper in Staden bij Roeselare, ben je verzekerd van de beste zorgen, nieuwe technieken en ZEKERHEID van GEZOND haar.

Vanaf nu ontvangen we je in een van de meest inventieve kapsalons van Belgie: Interactieve Lookwall, Verzorgingsinstituut, pauseren met je kleur wordt aangenaam verpozen bij onze Bib, geniet er van kijk-, kook- en reisboeken, WIFI, airco en een keuze uit tal van koffies en bio-thee's.

Je begint je bezoek met een kleur- en snitbespreking bij Jan, die altiijd zelf je haar knipt!

Ons constant bijgeschoold team zorgt voor een prachtige kleur, lokken, verzorging en brushing.

Je bezoekt eindigt met een kwaliteitscontrole bij medezaakvoerster Ria. Zij werkt je brushing af en cotroleert of snit, kleur en brushing voldoen aan je wensen. Je moet immers 100% tevreden naar buiten stappen.

Het winnen van de Mysteryclient Challenge betekende een extra motivatie voor ons en ons team om van Jan's Hair design een echt verwen- en verzorgingsinstituut Kérastase te maken. Een exceptionele status. Sedertdien bieden we aan iedereen onze afzonderlijke verzorgingsruimte aan. Deze ademt rust, ruimte en luxe. Alle klanten worden verwend met een verzorgingsritueel en wie het wenst kan daarbovenop genieten van een zalig welzijnsritueel. De Kérastase- knowhow als pure weldaad voor hoofdhuid en haar. Een exclusieve behandeling binnen handbereik. Diagnose, stijladvies, verzorging, massage en uiteraard een piekfijne afwerking volgens de nieuwste trends ... kortom de natuurllijke expertise van een team.

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x