Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

L’Oréal IT-Looks herfst-winter 2014 – 2015 L’Oréal IT-Looks herfst-winter 2014 – 2015

NIEUWS | 21-10-2014 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Ben je toe aan een nieuwe look en kan je nog wel wat kapselinspiratie gebruiken? Zoals gewoonlijk heeft L’Oréal Professionnel ook voor komend herfst- en winterseizoen 2014 - 2015 dé IT-looks op het gebied van kapsels en haarkleuring op een rijtje gezet.

 

Frans model en actrice Loan Chabanol presenteert het pittige maar op en top vrouwelijke Copper Pixie-kapsel. Een fris kort kapsel met asymmetrische bles in een vurige kopertint. Door de vibrerende kleur worden de beweging en textuur in de korte coupe extra benadrukt.

 

Niemand minder dan Amerikaans model, actrice en celebrity Jerry Hall werd gevraagd om haar lange haren te verruilen voor de über-trendy lob. Deze lange boblijn werd achteraan ietwat opgeknipt, voor een extra modern tintje. De chique uitstraling van het kapsel wordt beklemtoond door de keuze voor een karamelgouden blondkleur, aangebracht met een licht sombré-effect, waardoor de haarwortels iets donkerder van kleur zijn dan de haarpuntjes.

 

Last but not least is er de Braziliaanse IT-girl, fashiondesigner Helena Bordon, die de IT-look voor lang haar presenteert: Ash Bangs and Waves. De volle pony doet terugdenken aan de jaren ’70 en geeft het lange kapsel samen met de losse, ‘rommelige’ golven een frisse look. De keuze voor een asblonde haarkleur met highlights op de puntjes vult de natuurlijke look verder aan.

 

Benieuwd welke IT-Look bij jou past? Kom eens bij ons langs dan adviseren we je graag!