Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Kérastase Soins Thermique: Ciment Thermique Kérastase Soins Thermique: Ciment Thermique

NIEUWS | 25-09-2014 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

We weten het onderhand allemaal: door veelvuldig föhnen en stylen wordt ons haar droger en brozer, tot het uiteindelijk flinke schade kan oplopen. Maar omdat we dromen van glad, soepel en glanzend haar, blijven we in de weer met föhn en steiltang. Een goede bescherming tegen de hitte van deze stylingapparaten is dus essentieel.

 

Maar Kérastase gaat nog een stapje verder: met haar Soins Thermique beschermt ze je haar niet alleen tegen de hitte, maar worden je haarvezels gepolijst, worden oneffenheden glad gemaakt en krijgt je haar een glazuurfinish en spiegelglans.

 

Na een diagnose van je haar in ons kapsalon, beslissen we welke Soins Thermique voor jouw haar het meest effectief zal zijn. Is je haar bijvoorbeeld verzwakt en kan het wel een opkikker gebruiken? Heb je last van gespleten haarpunten? Dan is de Ciment Thermique ideaal. Je haarvezel wordt van binnenuit versterkt en krijgt een beschermende buitenlaag.